Magyar (Admin)
Moderator
|
|
AIKIDO treningi - zapraszamy!!! 1 Rok, 11 Miesięcy temu
|
|
|
Witam wszystkich odwiedzających stronę naszego Stowarzyszenia. Zapraszam chętne osoby na treningi Aikido. Prowadzimy zajęcia dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych. Miejsca spotkań i terminy podane są w dziale treningi. Do zobaczenia na macie.
prezes
|
|
|
|
Zalogowany
|
|
|
Ostatnio Edytowany: 2008/10/02 19:09 Przez Magyar.
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
Magyar (Admin)
Moderator
|
|
Re:AIKIDO treningi - zapraszamy!!! 1 Rok, 5 Miesięcy temu
|
|
|
Nowe tatami!!! Z wielką przyjemnością ogłaszam, że sekcja aikido w Białymstoku ćwiczy od wczoraj na nowych matach. Teraz jest przyjemniej się przewracać i nie jast już tak ciasno :) Zapraszam wszystkich chętnych na treningi!!!
prezes
|
|
|
|
Zalogowany
|
|
|
|
Magyar (Admin)
Moderator
|
|
Re:AIKIDO treningi - zapraszamy!!! 1 Rok, 5 Miesięcy temu
|
|
|
Z przyjemnością pragnę zakomunikować, że poszukałem, znalazłem i umieściłem w dziale VIDEO kilka przydatnych do ćwiczenia aikido z bronią filmów. Wiem, że czasem chce się przypomnieć jak dane kata wygląda i myślę, że będziemy dobrą kopalnią wiedzy. Oglądajcie i ćwiczcie! Będę nadal przekopywał zasoby w sieci i jak tylko znajdę warte publikacji to umieszczę w naszych zbiorach.
|
|
|
|
Zalogowany
|
|
|
|
Magyar (Admin)
Moderator
|
|
Re:AIKIDO treningi - zapraszamy!!! 1 Rok temu
|
|
|
Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że od września wznawiamy treningi Aikido w Białymstoku i Wasilkowie. Treningi odbywać się będą w tych samych terminach i miejscach jak przed wakacjami. Szczegóły w dziale Treningi. Zapraszam, więc już 1 IX na zajęcia Aikido w Białymstoku i 2 IX w Wasilkowie.
Do zobaczenia
Prezes
|
|
|
|
Zalogowany
|
|
|
|
|